Direktørbolig på Åna

Offentlig, Referanser

Direktørboligen på Åna har blitt totalrenovert. Boligen er ført tilbake i opprinnelig arkitektonisk stil og er virkelig et syn for øyet.

Vi i Nærbø Rør og Elektro har fått være med på en spennende prosess der vi i samarbeid med prosjektets interiørarkitekt har kommet frem til moderne løsninger, som fungerer fint sammen med husets opprinnelige stil og atmosfære. 

Alle lampene er fra Galmoxwww.galmox.com/no, og er med LED teknologi. Lampene er i moderne stil, men allikevel så enkle at de fungerer godt i sammen med resten av interiøret.

Ellers er boligen utstyrt med vannbåren gulvvarme fra LK Systemswww.lksystems.no og radiatorer fra Ribe Jernindustriwww.riopanel.no

Litt historie

Boligen er oppført i 1911 og har opprinnelig vært brukt som nettopp bolig. Men er altså nå gjort om til et moderne konferanse og kontor lokaler. Siden eksteriøret av boligen er verneverdig er dette blitt holdt helt i opprinnelig stil.

En har hatt litt større muligheter innvending, men har allikevel valgt å beholde og gjenskape noe av den opprinnelige stilen. I et av møterommene er gulvet originalt, mens tapeten i hele huset er spesialbestilt for forsøke å gjenopprette det som en gang var.

Ta kontakt med oss

Vi utfører alle typer rørlegger - og elektrikertjenester. Ta kontakt for en uforpliktende prat

Andre innlegg

Bavaria

Bavaria

Nybygg på 1 700 kvadratmeter. NRE leveranse: Rør og elektro. Kontraktspartner: Igang. Ferdig: 2023.

Ramirent

Ramirent

1 500 kvadrat. Lager, vaskehall og administrasjon. NRE leveranse: Elektro. Kontraktspartner: Ramirent. Ferdig: 2022.