Lokal rørlegger og elektriker

Nærbø Rør og Elektro

NRE ble etablert i 2002 som et resultat av en sammenslåing mellom Nærbø Installasjon og Reime Rør. Selskapet har røtter tilbake fra 1948 når Nærbø installasjon ble etablert som en avdeling i Nærbø Handelslag. Reime Rør, som var en del av Reime & Co, ble etablert i 1949.

 


Vi har ved hjelp av stabile og dyktige ansatte opparbeidet oss mange lojale kunder. Selv om de fleste av våre oppdrag er på Jæren i Hå, Time og Klepp, ser vi at flere og flere oppdrag også foregår utenfor Jærens grenser.

Samarbeid med vidergående skoler, opplæringskontorer og andre gjør at vi rekrutterer nye talenter og holder liv i fagene våre. Fokus på opplæring og videreutvikling gjør at vi kan utføre fagene våre med høy kompetanse.

Vi har siden 2002 hatt en jevn vekst, både i antall ansatte og omsetning. Vi er i dag ca 60 ansatte og omsatte i 2021 for 90 millioner.

Godkjenninger
Nærbø Rør og Elektro er i dag godkjent som : Elektro installatør – Rørlegger – Våtromsertifisert – Varmepumpe montering – Service på brannvarslingsanlegg og Sentralgodkjenning for ansvarsrett.

Håndverkerklagenemda
Vi er tilknyttet håndverkerklagenemda. Ønsker å klage over en vare eller tjeneste kjøpt hos oss, kan du inngi en klage til:

Håndverkerklagenemda
Postboks 5480 Majorstuen
0305 Oslo

Eller

Forbrukerrådet
Postboks 463 Sentrum
0105 Oslo

Når du sender klagen til nemda skal du informere om vår e-postadresse nre@nre.no.

Ta kontakt med oss

Vi utfører alle typer rørlegger - og elektrikertjenester. Ta kontakt for en uforpliktende prat