NRE-Potten høsten 2017 er utdelt!

NRE-potten

Følg med på våre facebookside, så får du vite når neste runde starter!

Hva er nre potten?

Vi i Nærbø Rør og Elektro har lyst å verdsette de ting som skaper et godt lokalmiljø for våre barn og unge. Nå gir vi anledning til at du kan nominere et lag eller gruppe til NRE potten.

Klikk på linken, skriv en beskrivelse av gruppen du ønsker og nominere og hva de skal bruke pengene til hvis de vinner. Last til slutt opp et bilde som representerer gruppen og trykk send.

En jury vil trekke ut et utvalg av de nominerte. Det vil så foregå en avstemning for å kåre den endelige vinneren!

Hvem vil du nominere?

Hvem kan nomineres?

​Alle grupper som er tilknyttet et lag, organisasjon eller forening og drive frivillig aktivitet for barn under 16 år kan nomineres. Det kan være et lag innen idretten, speideren, koret e.l.

For at våre barn skal trives må de få utfolde seg og drive med noen de har lyst til. Jammen er vi heldige som har så mange fantastiske tilbud av fritidsaktiviteter rett rundt døren.

Klikk her for fullstendige vilkår

Tidligere vinnere

Hvordan kan man vedlikeholde eksisterende anlegg og hva en bør tenke igjennom ved renovering eller bygging av nytt? Som boligeier eller bedriftseier kan du selv begrense skader som følge av feil i rørsystemer eller i det elektriske anlegget ved at du gjevnlig går igjenom og tar en kontroll av dine anlegg.