Har du et servicehefte til din bolig?

Aktuelt

Ikke? Ta i bruk boligmappa. Det har vi gjort!Boligmappa er GRATIS for deg som privatperson og det er enkelt å komme i gang. Du bruker BankID som identifikasjon.

Som håndverker stilles det stadig strengere krav til dokumentasjon på utført arbeid. Denne dokumentasjoene er du ansvarlig for å ta vare på. Denne kan bli etterspurt av blandt annet forsikringselskap, ved reklamasjon eller ved salg av bolig.
Det er ikke alltid like lett å huske hvor dokumentasjonen ble lagt, kanskje gikk den i søppelet da jobben var gjort?

Det er her boligmappa hjelper deg. Vi i Nærbø Rør og Elektro legger nå all dokumentasjon opp i boligmappa. På den måten har du det alltid tilgjengelig hvis du skulle trenge det.

MEN, den kan brukes til mer en det…

Hva er boligmappa.no?

Boligmappa er boligens servicehefte og er felles for offentlig godkjent dokumentasjon, dokumentasjon fra håndverkere og dokumenter som du selv legger inn.

På denne måten har du dokumentasjon lett tilgjengelig. Dette gir deg trygghet og god oversikt til enhver tid. Ikke minst er dette en stor fordel hvis du en dag skal selge boligen.

Boligmappen er registrert på grads – og bruksnummer og vil derfor følge boligen til enhver tid.

Boligmappa er et resultat av et felles bransjeløft for å forbedre boligeiernes tilgang til viktig boligdokumentasjon. Bransjene som er inkluderte er Rørleggere, elektrikere, byggmestre, malere, blikkenslagere og ventilasjonsbedrifter. Flere fag er på trappene og vil bli inkluderte etterhvert. Det er håndverkerorganisasjonene i disse bransjene som står bak boligmappa.no

Hvorfor boligmappa.no?

Det stilles stadig strengere krav til dokumentasjon på utført arbeid på boligen. Dette er spesielt viktig ved salg av boligen. Mangel på dokumentasjon ved salg av bolig kan vise seg og bli kostbart.

Eksempler på nyttig informasjon du kan legge inn:
Tidligere mottatt dokumentasjon fra håndverkere
Målernummer/kundenummer hos strømleverandør
Kvitteringer på fastmontert utstyr, som innebygget komfyr, kjøleskap, varmeovner o.l.
Siste ligningsverdi
Når ble huset sist malt
Malingtype/fargekode på maling både ute og inne
Andre notater/info som tilhører eiendommen
Hus tegninger
Du har også anledning til å lagre private dokumenter i boligmappen. Disse dokumentene følger deg som person, ikke boligen.

Eksempler på private dokumenter er:
Forsikring papirer
Kvitteringer og garantidokumenter
Brukernavn og passord
Andre dokumenter/informasjon som ikke spesifikt tilhører eiendommen
Vi i Nærbø Rør og Elektro er tilknyttet boligmappa både på rørleggerfaget og elektrikerfaget. Vi bruker dette aktivt for å lagre dokumentasjon på utført arbeid. Spør oss gjerne hvis du lurer på noe.

Se www.boligmappa.no for mer informasjon.

Kilde: boligmappa.no

Ta kontakt med oss

Vi utfører alle typer rørlegger - og elektrikertjenester. Ta kontakt for en uforpliktende prat

Andre innlegg

Lyst på rene fuger?

Lyst på rene fuger?

I mange år har jeg lett etter noe som kan gjøre fugene på badet rene. Nå har jeg funnet det!Det var kanskje ikke det smarteste jeg gjorde og velge helt lyse fuger, men det virket som en god ide da vi la ned flisene.Og tro meg, jeg har prøvd mye forskjellig. Med en mor...

Vedlikehold av bad – les rørleggernes råd

Vedlikehold av bad – les rørleggernes råd

Her er noen tips til hvordan du best mulig kan vedlikeholde ditt bad.Med godt vedlikehold og et bad som er pusset opp av fagfolk, holder badet seg i god stand lenger. Her følger noen tips: Badet må holdes rent, hvis ikke får du soppvekst. Særlig i dusjsonen kan soppen...

UTELYS MED BEVEGELSESSENSOR FOREBYGGER INNBRUDD!

UTELYS MED BEVEGELSESSENSOR FOREBYGGER INNBRUDD!

Et anbefalt tiltak for å forebygge innbrudd er utelys med bevegelsessensor. Nå har Nordesign kommet med det stilfulle utelyset, Flood ,med LED lys og bevegelsessensor.Duo utgaven koster 1 249,- Ta kontakt med oss, så gir vi deg en pris inklusiv montering. Innbruddene...